Höstboosta ditt hår 2021

Såhär boostar du ditt hår bäst till hösten 2021!


Efter sommaren kan ditt hår kännas platt, livlöst och tråkigt. Sommaren bjuder på många godheter men håret får också utstå många påfrestningar. Solens strålar är starka och så blir det ju kanske ganska många dopp i plurret om vädret tillåter. Inför kvällens uteservering vill du ju såklart att håret ska se bra ut och stylar det därför snyggt. Allt detta påverkar såklart håret och om det nu i slutet av sommaren börjat tappa sin glans så är det kanske inte så konstigt? 

Nedan kommer därför några tips till dig som behöver boosta ditt hår efter en härlig sommar så att du kan ta hösten med storm. 


1. Se till att ha produkter som passar just ditt hår. Detta kan också variera beroende på årstid så är ditt hår extra torrt och frissigt under vintertid ska du också ha produkter för detta under denna tid. Under sommaren kanske det istället är matt och glanslöst? Då är det extra viktigt med färgbevarande produkter. 

2. När håret börjar kännas livlöst kan det var dags för en rensning. Börja därför med att använda ett djuprengörande schampo för att få bort stylingrester och smuts. 


3. Inpackning, en bra inpackning vårdar ditt hår på djupet (djupare än balsam) och behövs ofta någon gång ibland för att se till att ditt hår mår bra. 

4. Använd hårolja i dina toppar för att se till att de håller sin glans samtidigt som den återfuktar. Du som har löshår monterat bör undvika hårolja vid fästena. 


5. Förändra din frisyr. Ibland är det faktiskt en makeover som behövs för att få liv i håret igen. Klipp dig, sätt i löshår, ta ur löshår, gör helt enkelt det som känns bäst för dig. 

6. Låt ditt hår vila några dagar. Efter en sommar med sol, bad och stylingprodukter kan håret behöva en paus från detta. Styla istället ditt hår med en snygg accessoar som exempelvis en hårscarf eller ett diadem för att piffa till frisyren. 

 

 

Köp produkterna här