5 saker någon med perfekt löshår gör varje dag

Visst stöter du ibland på den där människan med så perfekt hår att det nästan inte ser äkta ut? Det är det ofta inte heller. Många gånger används löshår för att ge fylligare och längre hår, men hur gör de egentligen för att det ska hålla sig så snyggt och perfekt hela tiden? Nedan får du några av deras dagliga (nåja nästan dagliga i alla fall) rutiner som definitivt kommer hjälpa dig på vägen att ge dig lika perfekt svall!

  1. Rätt produkter är A och O för både dig med och utan löshår för att håret ska hålla sig snyggt. De som alltid har sådär perfekt fräscht hår anpassar dessutom sin hårvård efter årstid. På vintern är det torrare luft vilket gör att du behöver tillföra mer fukt och addera någon extra droppe olja än vanligtvis. För att få det där perfekta svallet behöver du alltså ha en daglig hårvårdsrutin. 

  2. Borstar håret regelbundet. Ett trassligt hår ser alltid mindre muntert ut än ett borstat och slätt hår eller hur? 

  3. Styling. Även om håret ser ostylat ut är det ofta stylat. Ingen vaknar med perfekt hårsvall särskilt inte om du har löshår. Löshår kräver mycket skötsel men också ofta någon typ av styling för att bibehålla sin perfekta look. Nytvättat löshår upplevs ofta som frissigt och tovigt men blir nästan alltid bättre efter lite styling men glöm inte värmeskyddet!

  4. Löshårsmetoden passar deras hårtyp. Har du tunt hår kommer det bli svårt att dölja fästen och få håret att smälta in snyggt med exempelvis microringar. Satsa då istället på en metod med mindre fästen och där håret sprids ut på ett annat sätt, tejphår passar utmärkt för detta. Eller du kanske vet med dig att du inte kommer att orka styla håret varje dag, satsa då på en semi-permanent metod istället, exempelvis clip-on-set eller gloriatråd. 

  5. Toppar håret. Hår slits av yttre påfrestningar som väder och styling och för att inte en kluven hårtopp ska klyvas hela vägen upp klipps den istället av. Görs detta regelbundet behöver du endast klippa lite i taget för att behålla den fräscha looken!  

 

Köp produkterna här