Äkta löshår - Mizzy
FRI FRAKT INOM SVERIGE! FRGOR?   KONTAKTA OSS: 011 26 50 12
Ingen produkt  
Till Kassan  

kta lshr

Underkategorier till Äkta löshår (6 st):


Här hittar du löshår som är 100% äkta mänskligt hår

Det som är gemensamt för alla Mizzys löshår är att de finns i flera olika alternativ såsom i olika färger, vikter, längder och kvaliteter.

Mizzys hårkvaliteter:
Original ★ - Äkta löshår som passar bäst till dig som vill prova löshår för första gången eller inte vill ha i löshåret så länge då livslängden är kortare än övriga kvaliteter. Ursprung: Asien (Kina, Thailand, Indien, Vietnam).
Classic Single Drawn ★★★ - Vårt populäraste äkta hår som passar de flesta! Ursprung: Indien
Premium Single Drawn ★★★★ - Ett mycket fint hår som ger en känsla av lyx! Ursprung: Indien
Premium Double Drawn ★★★★ - Vår lyxiga kvalitet av äkta löshår! Alla hårstrån är jämnlånga vilket ger ett fräscht intryck som håller länge. Ursprung: Vietnam

Löshår kan ge dig ett långt, likväl som ett riktigt fylligt hår som kan sitta kvar länge eller tas ur samma kväll.

Om du använder löshår för första gången eller endast vill ha i löshåret under dagen/kvällen rekommenderar vi clip-on set eller flip-in som båda är enkla att sätta i och ta ur. Våra clip-on set består av 7 delar som klickas i och ur som hårspännen. Flip-in består av löshår på ett träns med en tunn transparent tråd som läggs på ditt huvud, sedan förs ditt hår över tråden samt tränset och gömmer dem.

För dig som vill ha löshår som sitter fast under en längre tid finns flera metoder att välja mellan. Alla dessa metoder sitter fast även när du exempelvis sover, duschar eller tränar. 
- Nagelslingor (Nailhair), som fästes med en förmonterad vaxbit som värms och viras runt ditt hår. En speciell värmetång krävs för att fästa denna metod.
- Microringar loop, löshår som fästes genom att ditt hår dras igenom en ring som sedan kläms ihop med en tång. 
- Tejp (Tape on), löshår som fästes med tejp i ditt hår, tejp mot tejp med ditt hår mellan. 
- Hårträns, den sista metoden som kan vara både tillfällig och permanent. Du väljer själv hur du vill använda den. Hårträns levereras på ett långt träns med hår, den kan sedan exempelvis göras om till ett eget clip-on set, monteras tillsammans med microringar, limmas fast eller sys fast i en inbakad fläta. 

En av de största skillnaderna mellan äkta löshår och syntetiskt är att äkta hår tål värme bättre än syntetiskt vilket förenklar styling med locktång/plattång/fön. Det "smälter" också in bättre i ditt vanliga hår vilket ger ett mer naturligt resultat. Syntetiskt löshår är glansigare och har ofta något tjockare hårstrån än det naturliga äkta håret. Bäst resultat får du därför alltid med äkta löshår. Äkta löshår går även att färga/tona för få önskat resultat. 

Skapa en helt ny look med långt, tjockt och vackert hår!

+ Visa mer