Om Mizzy

Vi som arbetar på Phelt AB Mizzy:

Olivia

Kundtjänst & Administration

Malin

Fotograf, Inköpare & Kreatör

Anette

 

Jonathan 

Marknadsföring & Logistik

Magnus Fäldt  

Grundare - Phelt AB


 

Information om Mizzy

Mizzy.se startade i Augusti 2013. Mizzy vill erbjuda ett stort prisvärt sortiment inom skönhet så som löshår och lösögonfransar. Vi inriktar oss främst på löshår, både syntetiskt och äkta i flera olika metoder och kvaliteter.

Mizzy.se är en systerbutik till Kamda.se och iDiwa.se och drivs samt ägs av Phelt AB. Företaget drivs från vårt kontor/lager i Norrköping.

Adress:

Mizzy Phelt AB 
Finspångsvägen 27 1tr  
60213 Norrköping

E-post:
info@mizzy.se

Telefon:
011-265012

Org.nr:
 5568278542
Momsreg.nr/VAT-nr: SE556827854201  

Historia

MSF Trading startades år 2005 med e-handel av Magnus Fäldt. Efter något år startades tvspelsweb som e-butik. Det hörs redan på namnet vad vi var inriktade på då, tvspel och tvspelstillbehör. Vartefter tiden gick kom vi även in på fototillbehör, det började med mindre tillbehör så som filter, motljusskydd och fjärrkontroller som sedan växte sig till ljustält, stativ, kameraväskor och ännu mera filter. Numera heter företaget Phelt AB då vi har växt de senaste åren. Phelt AB äger kamda.se, idiwa.se och mizzy.se.

Juni 2012 startade iDiwa.se.
Augusti 2013 startade Mizzy.se.

År 2009 skrev folkbladet en artikel om tvspelsweb.

Om ni har några särskilda önskemål på vilka produkter ni vill se i vårt sortiment kan ni mejla oss om detta. Sedan får vi se om det är något vi kan få tag på eller som kanske redan är påväg till oss.  

Vid frågor ring 011-265012 och prata med någon av oss direkt. Ibland är vi dock inte tillgängliga via telefonen då går det bra att mejla oss på: info@mizzy.se