- 20%
 #4 Mörkbrun - Classic äkta löshår remy clip-on
 #4 Mörkbrun - Classic äkta löshår remy clip-on
 #4 Mörkbrun - Classic äkta löshår remy clip-on

#4 Mörkbrun - Classic äkta löshår remy clip-on

30168 - Mizzy Classic

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Förläng eller förtjocka ditt hår snabbt och enkelt med detta fina löshår!

Detta clipon-set består av 7 delar som är olika stora för att löshåret ska fästas och anpassas så naturligt som möjligt på ditt huvud. På varje del finns fastsydda clips som enkelt monteras i ditt hår.

Om metoden clip-on:
Clip-on kallas även Clips eller Clip-in och fästes enkelt med hårspännen som är fastsydda på löshåret. Det är en snabb och enkel metod som samtidigt är skonsam mot håret eftersom löshåret tas ur under natten, detta för att du annars kan skada ditt hår och löshåret allvarligt. 

Varken lim, värme eller tejp används och resulterar därför i minimalt slitage på ditt egna hår. Metoden passar dig som vill prova löshår för första gången eller dig som bara vill ha löshår ibland.

Håret fästes i olika delar i ditt hår och denna metod ger därför ett naturligt resultat som enkelt kan monteras och tas ut själv!

Fördelningen av delarna ser ut såhär:
1x20cm (4clips)
2x14cm (3clips)
2x11cm (2clips)
2x3.5cm (1clips)

Hår med en vikt på 70-90g används främst till att förtjocka hår då det annars kan se tunt ut i topparna. Välj därför en längd som är så jämnlång som din egen som möjligt om du endast ska förtjocka ditt hår. Vid en hårförlängning rekommenderas hår med en vikt på minst 100g. Har du tjockt hår kan det krävas 120g+ för ett naturligt resultat.

Classic Single Drawn:
Vår populära kvalitet som passar de flesta! Löshåret kommer från Indien och är äkta mänskligt hår. Håret är Remy vilket betyder att alla hårstrån ligger åt samma håll, detta gör att håret trasslar sig mindre än non-remyhår eftersom fjällskikten hålls intakta. 

Håret är före färgbehandling inget eller mycket lite behandlat vilket ger en lång hållbarhet (förutsatt att det sköts rätt). I håret finns alla längder av hårstrån vilket ger ett naturligt resultat från början och behöver i många fall inte klippas in. Håret har en rak struktur men ibland med ett visst självfall. 

Stylingverktyg (platt/-locktång, hårfön m.m) kan användas på håret med en temperatur på högst 200 grader, använder du högre temperatur riskerar du att bränna både ditt hår och löshåret. Undvik att värmebehandla på fästena eftersom att de kan ta skada av det. Glöm heller inte att alltid använda värmeskydd för att förlänga hållbarheten på ditt hår. 

Ett löshår för dig som vill ha långt och fylligt hår på ett enkelt och snabbt sätt!

Specifikationer för Classic Single Drawn äkta löshår med clip-on: 
Färg: Mörkbrun
Nummer: 4
Längd: 50cm
Vikt: 100g
Antal delar: 7 delar
Material: Äkta hår
Hårtyp: Remy single drawn
Ursprung: Indien
Max värme: 200 °C

Färgning och andra stylingmetoder som exempelvis plattning/lockning är köparen ansvarig för.

Tipsa

Egenskaper

Kvalitet
Classic ★★★
Metod
Clip-on
Färg
Brun
Längd
50cm


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör