2 varianter
 #LightGrey Ljusgrå - Premium äkta löshår remy clip-on

#LightGrey Ljusgrå - Premium äkta löshår remy clip-on (50cm - 100g)

36249 - Mizzy Premium
Kontrollera att du valt rätt!
1999 kr
I lager (2 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

 Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt vid obruten förpackning

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Beskrivning

Förläng eller förtjocka ditt hår enkelt och skonsamt med detta fina löshår!

Detta clipon-set består av 7 delar som är olika stora för att löshåret ska anpassas så naturligt som möjligt på ditt huvud. På varje del finns fastsydda clips som enkelt monteras i ditt hår.

Om metoden clip-on:
Clip-on kallas även Clips eller Clip-in och fästes enkelt med hårspännen som är fastsydda på löshåret. Det är en snabb och enkel metod som samtidigt är skonsam mot håret eftersom löshåret ska tas ur under natten, detta för att du annars kan skada ditt hår allvarligt. 

Varken lim, värme eller tejp används och resulterar därför i minimalt med slitage på ditt egna hår. Metoden passar dig som vill prova löshår för första gången eller dig som bara vill ha löshår ibland.

Håret fästes i olika delar i ditt hår och denna metod ger därför ett naturligt resultat som enkelt kan monteras och tas ut själv!

Fördelningen av delarna ser ut såhär:
1x20cm (4clips)
2x14cm (3clips)
2x11cm (2clips)
2x3.5cm (1clips)

Hår med en vikt på 70-90g används främst till att förtjocka hår då det annars kan se tunt ut i topparna. Välj därför en längd som är så jämnlång som din egen som möjligt om du endast ska förtjocka ditt hår. Vid en hårförlängning rekommenderas hår med en vikt på minst 100g. Har du tjockt hår kan det krävas 120g+ för ett naturligt resultat.

Premium Single Drawn:
Vårt lite finare löshår! Löshåret är äkta mänskligt hår och kommer från Indien. Håret är Remy vilket betyder att alla hårstrån ligger åt samma håll. Det gör att håret trasslar sig mindre än non-remyhår eftersom fjällskikten hålls intakta. 

Håret är före färgbehandling inget eller mycket lite behandlat vilket ger en lång hållbarhet (förutsatt att det sköts rätt). I håret finns alla längder av hårstrån vilket ger ett naturligt resultat från början och behöver i många fall inte klippas in. Håret har en rak struktur men ibland med ett visst självfall. 

Håret tål stylingverktyg (platt/-locktång, hårfön m.m) med en temperatur på högst 200 grader, använder du högre temperatur riskerar du att bränna både ditt hår och löshåret. Undvik att värmebehandla på fästena eftersom att de kan ta skada av det. Glöm heller inte att alltid använda värmeskydd för att förlänga hållbarheten på ditt hår. Fästena kan ta skada av hårfärg, färga därför håret före montering.

Ett löshår för dig som vill få ett långt och fint hår på ett enkelt sätt!

Specifikationer för Premium Single Drawn äkta löshår med clip-on: 
Färg: Ljusgrå
Nummer: LightGrey
Längd: 50cm
Vikt: 100g
Antal delar: 7 delar
Material: Äkta hår
Hårtyp: Remy single drawn
Ursprung: Indien
Max värme: 200 °C

Färgning och andra stylingmetoder som exempelvis plattning/lockning är köparen ansvarig för.

Tipsa

Egenskaper

Kvalitet
Premium ★★★★
Metod
Clip-on
Färg
Grå
Färgkod
#Grey
Längd
50cm


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör

Andra köpte också