Hästsvans rosett - Mellanbrun/Mörkbrun #10

24519 - Mizzy Pretty

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Få en lång och fin hästsvans med detta löshår!

Håret är mellanbrunt/mörkbrunt #10 och är snyggt rakt. Bredden på håret är 10cm och längden är 55cm. Vikten på håret är 90 gram. Håret är tillverkat av syntetiska fibrer, som både ser ut och känns nästan precis som äkta hår.

Håret räcker till en hel hårförlängning och du fäster håret enkelt med små spännen som ligger bakom löshåret. I löshåret sitter det också ett band som matchar löshårets färg. Bandet sitter på båda sidorna och ska knytas som en rosett på håret. Du kan enkelt alldeles själv sätta i och ta ut löshåret.

Löshår i hästsvans sliter mindre på ditt hår än vad vissa andra hårförlängningar gör och det trasslar sig även mindre eftersom du kan ta ut det när du sover samt när du tvättar håret o.s.v.

Efter användningen kan håret bli småtovigt, men borsta försiktigt ut det för att få det trasselfritt. Håret kan bli mjukare när det tvättats med milt schampo.

Håret är perfekt att använda till festliga tillfällen, när du vill ha en förändring, när du har en dålig hårdag eller när du vill vara lite extra fin i vardagen.

Ett löshår för dig som vill ha ett långt och tjockt hår på bara några minuter.

Specifikationer för löshåret:
Färg: Mellanbrunt/Mörkbrunt
Nummer: 10
Hårstil: Rakt
Bredd: 10cm
Längd: 55cm
Vikt: 90g
Material: Syntetiska fibrer

Tipsa

Egenskaper

Metod
Hästsvansar


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: