3.7 3

Microringar ca: 200st - Bruna

26886 - Mizzy Whole
(3 recensioner)
99 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar

 Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt vid obruten förpackning

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Microringar för att fästa äkta löshår!

Microringarna är bruna och passar till bruna hårfärger. Ringarna är tillverkade av metall och har en mjuk silikoninsida som motverkar slitage. I förpackningen ingår det ca: 200 microringar som sammanlagt väger 15 gram. Ringarna har en diameter på 4mm och höjden är 3mm.  

Microringar är en skonsam metod, då du inte använder het värme eller vax i håret.

Microringarna används för att fästa äkta hår och du kan limma eller sy fast microringarna på löshåret. Microringarna läggs som slingor i håret, vilket gör att det bättre smälter in i ditt riktiga hår. Microringarna kan du använda på flera sätt, du kan exempelvis sätta på microringar på ett hårträns eller montera microringar på lösa slingor. 

För att fästa microringarna behöver du en specialtillverkad tång för microringar. Det kan även fungera med en vanlig tång om den är trubbig och därmed inte kan skada microringen. Vi rekommenderar dock att köpa till Mizzys tång, då den är böjd för att det ska vara enklare och smidigare än att använda en vanlig hushållstång. 

Microringarna är känsliga och bör därför inte utsättas för värme i form av exempelvis lock-/plattång, hårfön eller liknande. Undvik även att få hårfärg eller andra kemiska vätskor på microringarna. 

För att fånga upp håret i microringarna kan man använda sig av en specialtillverkad "nål" eller så använder man sig av en transparent ögla. Med den transparenta öglan är det enkelt att fästa håret och gör även håret och microringarna återanvändbara. Allt du behöver göra är att spara fästöglan för användning vid senare tillfälle.

Specifikationer för microringarna: 
Färg: Bruna
Passar: Bruna hårfärger
Diameter: 4mm
Höjd: 3mm
Vikt: 15 gram
Antal: Ca: 200st
Material: Metall & Plast

OBS. Antalet kan variera något och därav "ca: 200 stycken". 

Tipsa

0
0

Recensioner

Ulrika Nilsson

För vecka

2021-07-03
Sofie Hansson

Minst lika bra som alla andra, man får flera dessutom för billigare pris!! Så värt!

2020-02-04
Therese Ekegren Lind

2017-10-05

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör

Andra köpte också